ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Український дріфт їде на море!

Дисципліна «Дрифтинг» Український дріфт їде на море!

12 вересня в Одесі на 6 кілометрі Овідіопольської дороги відбудеться фінальний раунд національної серії з дріфтингу Bitlook Pro-Am Drift.

Понад 40 спорткарів зі всієї України зустрінуться на трасі, щоб помірятися майстерністю керованого заносу. Минулого року із 73 учасників переможцем став 15-річний талант Ярослав Треш. Наразі Ярослав йде другим, а особистий залік очолює киянин Нікіта Лукьянов. Третю стрічку, з мінімальним відривом, посідає дебютант седону Артем Хорольський, який також претендує на чемпіонство. Тож інтрига надто висока - хто з Одеси повернеться Чемпіоном?

Перегони з дріфтингу включають в себе кваліфікаційні (соло) заїзди та парні заїзди Топ-32 по «олімпійській системі» на вибування.

До перегонів допускаються спеціально підготовлені спортивні автомобілі з приводом на задню вісь. Потужність двигунів варіюється від 250 до 600 кінських сил.

Всеукраїнська серія змагань складається із 4 раундів в Києві, Львові та Одесі. В кожному раунді учасники набирають очки по сумі яких буде визначено переможця року.

Квитки на змагання вже у продажу на concert.ua, а для зручності глядачів буде організована безкоштовна відео-трансляція на ютуб-каналі організатора.

Це офіційні спортивні змагання під егідою Автомобільної Федерації України, які включені в календарний план Міністерства молоді та спорту України.

Бажаєте відчути смак адреналіну? Чекаємо вас 12 вересня в Одесі на 6 кілометрі Овідіопольської дороги! Початок о 12:00.

Більше інформації на сайті bitlook.net та в інстаграмі @bitlook_

Реєстрація ЗМІ триває.

Прес-реліз організатора

Видео