ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Артур Подлужний здійснює мрії

Дисципліна «Дрифтинг» Артур Подлужний здійснює мрії

Артур Подлужний професійний дріфтинг-пілот здійснив мрію 10-річного хлопчика разом з програмою «Здійсни мрію» на ТСН.

18 вересня на Чемпіонаті України з дріфтингу «RTR Drift Attack» Артур Подлужний разом з командою XTRM.PRO та ТСН перетворили велику мрію маленького хлопчика Марка в реальність.

Для здійснення мрії і Марк, і Артур пройшли багато випробувань. Хлопчик боровся зі своєю хворобою, щоб нарешті відчути швидкість і адреналін в крові. Артур в день змагань боровся зі своєю технікою, щоб здійснити проїздку разом з хлопчиком та ще й показати хороші результати на змаганнях.

Коли твоє бажання сильне, весь світ сприяє тому, щоб воно збулось. Так вийшло і у Артура з Марком. Повний сюжет можна переглянути на ютуб-каналі «ТСН» і відчути радість емоцій маленького хлопчика від здійснення мрії та побачити задоволення Артура, коли відчуваєш себе маленьким чарівником. Здійснюйте мрії других і ваші також обов’язково здійсняться.

Для довідки:

Артур Подлужний

Народився 02.01.1988 в Литовській СРСР (смт Снечкус, нині – місто Висагінас).

У автоспорт прийшов почергово спробувавши власні сили у шосейно-кільцевих мотогонках де також має досягнення.

У 2019 році вперше прийняв участь у професійному змаганні з автоспорту – Ukrainian Drift Championship, в якому увійшов в ТОП-10 пілотів серед 28 учасників. Того ж року також прийняв участь в EEDC (Білорусь, Раубичі) де зайняв 5-те місце серед 36 учасників (однак в цьому змаганні не дійшов до фіналу через проблеми з технікою).

У 2020 році Артур Подлужний, Юрій Рак та Олексій Рак створили професійну команду «STO1 Motul Drift Team», того ж року команда зайняла 2-е місце в Bitlook. Іншим визначним досягненням команди є встановлення рекорду України у найшвидшому парному дріфтингу, а саме - 27 листопада 2020 року на київському автодромі «Чайка» представник Національного реєстру рекордів України зафіксував занос на швидкості 215 км/год (пілоти – А. Подлужний, Ю. Рак), що стало абсолютним рекордом для України.

Результати виступів

2019 - EasternEuropeDrift Championship, Raubichi – 5 місце;

2020 - Bitlook (особистий залік) - 2 місце в кваліфікації; Bitlook (командний залік) - 2 Командне місце за результатами сезону (серед 19 команд);

2021 - Bitlook (3 етап) 2 місце; United Drift ChallengeUDC - головна гонка сезону -TOP4; RTR Drift Attack – 4 місце

Фото Олександра Якуніна

Видео