ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Запрошує «Запоріжжя-Трофі»!

Дисципліна «Трофі-рейди» Запрошує «Запоріжжя-Трофі»!
Пов`язана подія: «Запорожье-трофи 2016»

27-29 травня цього року Запорізький позашляховий клуб, а також Запорізька спортивна команда з трофі-рейдів «МІДА-ТРОФІ» та Запорізьке обласне представництво Автомобільної Федерації України запрошують всіх взяти участь у другому етапі Чемпіонату України з трофі-рейдів та другому етапі національної любительської серії з трофі-рейдів – у змаганнях «Запоріжжя-Трофі 2016».

Організатори підготували нову та дуже привабливу трасу, по якій учасникам треба проїхати близько 250 кілометрів. На цій місцевості можна знайти рівнини та яри, заплави та заболочені ділянки, кар'єри та терикони – отже, позашляхові розваги на будь-який смак. На старт запрошуються учасники на будь-якій спортивній техніці у шести категоріях, а також серійні автомобілі, які змагаються у трьох туристичних заліках (включаючи класи квадроциклів та багі). Заявочну форму можна знайти на сайті www.zt.zp.ua.

Штаб змагання та базовий табір буде розміщено в смт Кирилівка Якимівського району Запорізької області на базі відпочинку «Азовское взморье» (вул. Рибацька, 11; GPS координати N 46.18.0846 E 35.18.4677). Урочистий старт відбудеться на центральній площі Кирилівки.

Переможці та призери трофі-рейду «Запоріжжя-трофі» у всіх залікових групах будуть нагороджуватися цінними призами та кубками, а всі учасники - пам'ятними дипломами та сувенірами. Традиційними залишаються також номінації «Рука допомоги» і «За волю до перемоги». Після завершення спортивної частини організатори запрошують всіх спортсменів на традиційний банкет і розважальну програму.

Прес-реліз організатора