ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

2-й етап Чемпіонату України з картингу приймала Полтава

Дисципліна «Картинг» 2-й етап Чемпіонату України з картингу приймала Полтава
Пов`язана подія: етап Чемпіонату України з картингу

Попри війну українці намагаються проводити автоспортивні змагання. Другий етап Чемпіонату України з картингу пройшов 7-9 червня на трасі спортивно-технічного комплексу «Лтава» ім. Володимира Черниша.

Одразу 72 пілоти з усієї України віком від 5 років взяли участь у змаганнях. Зазначимо, що у Полтаві повноцінні перегони із календаря Чемпіонату проведено вперше з початку повномасштабного вторгнення. Тож адміністрація СТК «Лтава» доклала максимум зусиль, щоб етап пройшов на високому рівні.

«Ми, наскільки це було можливо, підготували трасу та комплекс до цих змагань, адже це вперше за два роки великої війни у нас проходить захід такого рівня. Ми оновили сертифікацію траси, з допомогою людей, яким небайдужа доля картодрому, нам вдалося освіжити розмітку, пофарбувати керби на зонах вильоту та додати більше побутових зручностей учасникам змагань. Поступово повертаємо «Лтаві» той вигляд, на який вона заслуговує,» – зазначив Андрій Приходько, директор СТК «Лтава».

Високий рівень проведення події також відмітили й представники FAU, і зараз йдуть перемови про проведення в Полтаві ще й 3-го етапу Чемпіонату України з картингу.

Декілька фото з події можна знайти в нашій галереї.

Прес-реліз СТК «Лтава»

Фото timeattack.ua