ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FAU відзначено спеціальною нагородою Президента FIA

Офіційні новини FAU відзначено спеціальною нагородою Президента FIA

Шановні колеги,

Як вже відомо, цього року FAU у декількох містах України проводило серію безкоштовних тренінгів з вдосконалення навичок водіння автомобілів для водіїв-переселенців. Міжнародна Автомобільна Федерація (FIA) відзначила цей проект, який підготовлено та впроваджено за участю команди під керівництвом члена Президії FAU та керівника відокремленого підрозділу FAU в Черкаській області Андрія Яроменка, спеціальною нагородою Президента FIA.

Подібну нагороду було призначено вперше в історії FIA.

Нагороду від імені FAU отримав член Комітету дріфтингу FIA Дмитро Іллюк. Від імені Президента та членів FAU Дмитро Іллюк висловив подяку Президенту FIA та світовій спільноті:

«Шановний пане Президенте, шановні присутні пані та панове.

На жаль, у зв’язку з усім відомими трагічними подіями, які на щодень відбуваються в Україні, Президент Автомобільної федерації України не зміг особисто прибути на цю урочисту церемонію.

Але дозвольте передати його особисті слова: «Ми дуже вдячні президенту FIA за цю спеціальну нагороду. Щодня ми прагнемо задовольнити основні потреби українського населення в мобільності, навіть в тих надзвичайних умовах в яких ми зараз перебуваємо.

І я також хотів би подякувати нашим хорватським колегам з Hrvatski Autoklub за їх потужну підтримку в реалізації цього нашого небуденного проекту»

Я також хотів би додати до слів пана Костюченко, від імені всієї спільноти автомобілістів України, слова щирої подяки усій родині FIA, FIA в цілому та особисто Президенту FIA пану Mohammed BEN SULAYEM за підтримку, яку ми постійно відчуваємо.

В цей надзвичайно важкий для нашої країни час, коли фактично визначається подальша доля усього нашого народу, ця нагорода є вагомим підтвердженням того, що ви всі з нами, і лише нашими спільними зусиллями ми зможемо досягнути омріяних результатів.

Ще раз щиро дякуємо за цю виняткову нагороду.»

За матеріалами FIA

Вложения