ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Визначено учасників збірної України зі слалому у «FIA MOTORSPORT GAMES»

Дисципліна «Міжнародні гонки» Визначено учасників збірної України зі слалому у «FIA MOTORSPORT GAMES»

Незважаючи на воєнний стан українці готові демонструвати світу не тільки єдність, а і свої спортивні навички.

24.07.2022 у Києві з самого ранку Комітет слалому FAU провів національний відбір для подальшого формування Збірної команди України для участі у «ВСЕСВІТНІХ АВТОСПОРТИВНИХ ІГРАХ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022).

Спортсмени були у рівних умовах, як погодних, так і технічних. Для відбору у змаганні було надано авто Голови ВП FAU у м. Києві, Президента КМАМК Сергія Малика - Mini Cooper S, 1.6 Turbo.

У учасників були три схеми «фігур», по два заїзди на кожну, без можливості попередніх тренувань. Жеребкування порядку старту спортсменів відбувалось за допомогою сервісу random.org. Учасники мали п’ять хвилин на піше ознайомлення з «фігурою».

До участі у відборі були запрошені провідні спортсмени в дисципліні слалом. Участь взяли шість спортсменів з Києва, Черкас та Дніпра.

У національному відборі до Збірної України зі слалому враховувався не тільки загальний час проходження фігур, але й стабільність/швидкість адаптації та наявність помилок. Також учасники повинні були відповідати певним вимогам щодо свого забезпечення необхідними ресурсами для підготовки та участі, наявності спортивних результатів та досвіду у слаломі, додатково враховувались можливість бути кращим послом своєї країни.

Переможцями відбору стали Тетяна Кадученко та Андрій Яроменко. Саме вони й підтримують спортивну честь України на міжнародних змаганнях «ВСЕСВІТНІ АВТОСПОРТИВНІ ІГРИ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022).

Вітаємо переможців та бажаємо перемоги на Всесвітніх Автоспортивних Іграх FIA 2022!

Формування Збірної України продовжується.

Додаткова інформація про «ВСЕСВІТНІ АВТОСПОРТИВНІ ІГРИ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022) на сайті FAU.

Прес-реліз Комітету слалому FAU