ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Запрошуємо до Збірної України на «FIA MOTORSPORT GAMES 2022»

Дисципліна «Міжнародні гонки» Запрошуємо до Збірної України на «FIA MOTORSPORT GAMES 2022»

Продовжується формування Збірної команди України для участі у «ВСЕСВІТНІХ АВТОСПОРТИВНИХ ІГРАХ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022)

Шановні колеги,

Запрошуємо Вас взяти участь у складі Збірної команди України у «ВСЕСВІТНІХ АВТОСПОРТИВНИХ ІГРАХ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022) та долучитись до широкого кола українських спортсменів, які незважаючи на воєнний стан підтримують спортивну честь України на міжнародних змаганнях у всьому світі.

«ВСЕСВІТНІ АВТОСПОРТИВНІ ІГРИ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022) цього разу пройдуть 28…30.10.2022 року на автодромі Поль Рікар, Марсель, Франція та внесені до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів 2022 року затвердженого Мінмолодьспорту України.

До програми «Ігор» включено наступні дисципліни:

- Кільцеві гонки GT;

- Кільцеві гонки GT Sprint;

- Кільцеві гонки Touring Car;

- Кільцеві гонки Endurance;

- Кільцеві гонки F4;

- Цифрові кільцеві гонки ‐ ESport;

- Картинг Sprint Sr.;

- Картинг Sprint Jr.;

- Картинг Endurance;

- Авто Слалом;

- Картинг‐Слалом;

- Дріфтинг;

- Rally2;

- Rally4;

- Ралі на історичних автомобілях;

- Cross Car Jr.;

- Cross Car Sr.

Першість серед Збірних команд визначатиметься як окремо у кожному виді програми, так і за підсумками 8 кращих виступів у всіх видах. Спортсмени можуть бути заявлені як у всіх, так і у окремих дисциплінах, з врахуванням вимог FIA. Регламенти змагань в окремих дисциплінах публікуються на сайті FIA.

Організаційний комітет FAU продовжує формування складу офіційної делегації, яке здійснюється з врахуванням обмежень, встановлених воєнним станом та за заявками зацікавлених осіб.

Координацію відбору та формування пропозицій до складу Збірної команди покладено на Дисциплінарні комітети FAU та Комісію цифрового автоспорту FAU.

При відборі до складу Збірної команди будуть враховуватись наступні критерії:

- результати у національних змаганнях;

- міжнародний досвід участі у змаганнях;

- наявність команди та необхідних ресурсів для участі;

- можливість бути кращим послом своєї країни.

Для участі у відборі до складу Збірної команди України член FAU до 31.07.2022 р. може направити на електронну адресу [email protected] заяву про бажання взяти участь у відборі у одному або декількох видах програми та підтвердження відповідності критеріям.

Запрошуємо всіх зацікавлених у розвитку автомобільного спорту підтримати Збірну команду та долучитись до забезпечення її успішного виступу на «ВСЕСВІТНІХ АВТОСПОРТИВНИХ ІГРАХ FIA 2022» (FIA MOTORSPORT GAMES 2022).

Виконавча дирекція FAU за запитом надасть додаткову інформацію про вимоги FIA щодо учасників та форму заявки у FAU для погодження участі у Збірній команді.