ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FIA закликає передавати Україні медичне обладнання та машини

Офіційні новини FIA закликає передавати Україні медичне обладнання та машини

Міжнародна Автомобільна Федерація (FIA) підтримує заклик до всіх своїх клубів та служб порятунку та швидкої допомоги надавати медичне обладнання та машини швидкої допомоги для України.

Під керівництвом президента FIA Мохаммеда Бен Сулайема Гуманітарна робоча група FIA, яка об’єднує представників спортивних і мобільних клубів FIA, підтримує ініціативу президента медичної комісії FIA доктора Шона Петербріджа, який закликає всіх Членів FIA та служби швидкої допомоги підтримати Автомобільну федерацію України (FAU) шляхом відправки медичного обладнання (сумки базового та первинного догляду, носилки, системи доставки кисню, портативні апарати штучної вентиляції легенів, монітори-дефібрилятори, медичні шини, бинти та перев’язувальні матеріали, інші медичні пристрої, джгути та медичний одяг тощо) та машини швидкої допомоги, як нові так і уживані.

У цей непростий час існує величезна потреба в наданні невідкладної медичної допомоги населенню України. Ось чому FIA підтримує цей заклик, який також передають європейські клуби.

За матеріалами FIA