ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Автоспортсмени України об'єдналися заради безпеки на дорозі

Офіційні новини Автоспортсмени України об'єдналися заради безпеки на дорозі

Весь автоспортивний сезон 2021 року українські автогонщики та офіційні особи зі сфери автоспорту підтримували Глобальну ініціативу ООН щодо зменшення швидкості руху до 30 км/год в місцях, де маршрути транспортних засобів та людей перетинаються.

Швидкість - одна з найпоширеніших причин смерті та тілесних ушкоджень, які отримують люди в результаті ДТП.

Ми ж розуміємо, що дитина, вдарена автомобілем на швидкості 30 км/год, може вижити. Вдарена на швидкості 80 км/год - в більшості випадків, помре. Швидкість вбиває. Всіх без виключень.

В зв'язку з цим, Автомобільна Федерація України (FAU) почала залучатися активною підтримкою спортсменів та офіційних осіб з усіх існуючих автоспортивних дисциплін в Україні, які виступили і продовжують виступати в підтримку кампанії #3500LIVES та Глобальної ініціативи ООН, показуючи своїм прикладом, що дотримання Правил дорожнього руху на дорогах загального користування є важливим та життєво необхідним.

Також цьогоріч діючі Чемпіони України та Майстри з автомобільного спорту приділяли увагу початковим водіям в автошколах і розповідали їм про основи безпечного керування в дорожніх умовах.

Не обійшлося і без найменших учасників дорожнього руху та їхніх батьків, для яких ці зміни вкрай важливі. Тому для найменших пішоходів / велосипедистів / пасажирів Автомобільна Федерація України (FAU) розробила правила поведінки на дорозі, викладені доступною мовою для малюків, з метою зробити їхнє перебування на наших автошляхах безпечнішим.

Підписуйте і Ви Відкритого листа в підтримку Ініціативи*. Давайте створювати #StreetsForLife** разом!

За більш детальною інформацією з програм безпеки дорожнього руху просимо звертатися до Яни Клименко – координатора міжнародних проектів та програм з безпеки дорожнього руху Автомобільної Федерації України (FAU): тел.: +380 (98) 634-93-97; e-mail: [email protected]; www.fau.ua

Декілька фото можна знайти в галереї.

Прес-служба Автомобільної Федерації України (FAU)

*Форма для заповнення знаходиться трохи нижче на сторінці, що відкривається за посиланням

** в перекладі з англійської - #ВулиціДляЖиття