ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

«Маслкари» «ревуть» в підтримку Глобальної ініціативи ООН

Дисципліна «Дрег рейсинг» «Маслкари» «ревуть» в підтримку Глобальної ініціативи ООН

Одним із заключних івентів в 2021 році з підтримки Автомобільною Федерацією України (FAU) Глобальної ініціативи ООН зі зниження швидкості руху став подвійний автоспортивний захід, який об'єднав в собі надпотужну автомобільну техніку з двох країн - України та Молдови.

2 та 3 жовтня 2021 року в Одесі пройшли етап Чемпіонату України з дрег рейсингу «Fast Cars Ukraine» та національне змагання з тайм аттак «Південна Пальміра», де відомі по всьому світу «маслкари» позмагалися за першість серед пілотів та їх вірних «коней».

Тисячі кінських сил, рів моторів, децибели музики та підтримка фанатів були рушійною силою для наших спортсменів, щоб на хвилі драйву позмагатися за звання короля дрег рейсингу України.

Але, паралельно з цим, можна було відчути неабияку підтримку гонщиками Глобальної ініціативи ООН зі зменшення швидкості руху, так як за периметром змагальних трас ці люди є великими шанувальниками Правил дорожнього руху, яких дотримуються в своєму повсякденному житті і вам дуже рекомендують.

Більше фото з акції можна знайти в нашій галереї.

За більш детальною інформацією з програм безпеки дорожнього руху просимо звертатися до Яни Клименко: +380 (98) 634-93-97, [email protected], www.fau.ua.

Прес-служба Автомобільної Федерації України