ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Діти закликають водіїв зменшити швидкість

Офіційні новини Діти закликають водіїв зменшити швидкість

18 - 19 вересня в черкаській Долині троянд пройшло святкування Дня міста, а разом з ним і дитячі перегони «Круть - Верть», приурочені Дню міста Черкас і вдало організовані Андрієм Яроменко та автомобільним клубом «Черкаси».

Приймала участь у змаганнях малеча від 0 до 12 років, осідлавши велосипеди, гіроскутери, самокати, ролики та іншу надскладну та потужну техніку.

Група підтримки із Тома, Джері, Вовка з «Ну, погоди!» та інших мультяшних героїв активно підтримувала юних гонщиків та гонщиць.

Але найголовніше те, що протягом всього дня маленькі водії вчили правила дорожнього руху та разом зі своїми батьками закликали дорослих водіїв їздити біля них повільніше, а точніше - зі швидкістю не більше, ніж 30 км/год, як того «бажає» глобальна ініціатива ООН з безпеки руху.

Друзі, не втомлюємось вам повторювати та наголошувати, що дотримання правил дорожнього руху є обов’язковим і важливим для всіх учасників дорожнього руху.

За більш детальною інформацією з програм безпеки дорожнього руху просимо звертатися до Яни Клименко: +380 (98) 634-93-97, [email protected], www.fau.ua.

Декілька фото можна знайти в галереї.

Прес-служба Автомобільної Федерації України