ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Випробування спекою заради перемоги

Дисципліна «Ралі» Випробування спекою заради перемоги

Етап Чемпіонату України з ралі - ралі «Маріуполь» - це один з найвидовищніших етапів Чемпіонату. Тони пилу, броди, десятки трамплінів та спека - все це чекає на спортсменів та гостей Маріуполя у другий уік-енд серпня!

У 2020 році, після 9-річної перерви, до Маріуполя повернулося велике ралі та стало великою автоподією Донеччини, отримавши найвищі оцінки від офіційних осіб Автомобільної Федерації України (FAU) та спортсменів зі всієї України.

У перший змагальний день, 14 серпня в суботу, всіх очікує запекла боротьба учасників на спецІальній ділянці «Паралелька», яка є однією з «перчинок» Чемпіонату. Автомобілі стартують одночасно, та рухаються по паралельним трасам, за якими мають змогу спостерігати сотні шанувальників у глядацьких зонах.

Другий змагальний день починається рано-вранці в неділю, 15 серпня, і буде проходити за межами міста - в с. Мелекіне та с. Кременівка. Видовище - неймовірне: круті повороти, трампліни, гучний рів та швидкість спортивних автомобілів всесвітньо відомих марок,адреналін та «мурахи» на шкірі від задоволення. Це все те, що чекає всіх 14-15 серпня в Маріуполі та Маріупольському районі.

Урочиста церемонія відкриття та церемонія нагородження переможців IV етапу Чемпіонату України з ралі - ралі «Маріуполь», проходитимуть в в самому «серці» міста - на Театральний площі, зберуться сотні міських жителів та гостей Маріуполя.

Прес-реліз організатора

Вложения