ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про засідання КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про засідання КАС FAU

09 липня 2021 року у відповідності до рішення Президії FAU від 17.06.2021 року, відбулось організаційне засідання КАС FAU під головуванням Першого віце-президента FAU Олександра Фельдмана.

До участі у засіданні було запрошено осіб, які відповідно до Положення про КАС FAU входять до складу КАС FAU за посадою, та голів (представників) дисциплінарних комітетів FAU.

За пропозицією учасників засідання було затверджено кандидатуру Миколи Шредера для розгляду Президією FAU на посаду Голови КАС FAU.

Учасники засідання розглянули також пропозиції щодо заходів з забезпечення виконання частини восьмої статті 45 Закону України «Про фізичну культуру і спорт», щодо прав на висвітлення спортивних заходів, а також дотримання належного порядку інформаційно-комунікаційного забезпечення заходів з автомобільного спорту.

Визнано за доцільне створення робочого органу FAU для забезпечення виконання частини восьмої статті 45 Закону України «Про фізичну культуру і спорт» щодо прав на висвітлення заходів з автомобільного спорту, а також дотримання належного порядку їх інформаційно-комунікаційного забезпечення з залученням фахівців усіх дисциплінарних комітетів.

Учасники засідання звернулись до Президії FAU з пропозицією створити відповідний робочий орган зі статусом Комісії FAU.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України