ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

17 червня 2021 року під головуванням Президента FAU Леоніда Костюченко відбулося засідання Президії Автомобільної федерації України.

Президія FAU прийняла рішення для забезпечення виконання рішень Конференції FAU 27.05.2021 року.

На підставі поданих документів Президія FAU прийняла у постійних членів FAU:

- Захарова Станіслава Олеговича (Харків)

- Каневського Дмитра Олександровича (Одеса)

- Лук’янова Юрія Костянтиновича (Харків)

- Павлова Артема Олександровича (Харків)

- Стальніченко Ольгу Геннадіївну (Одеса)

- Туренко Даріну Олександрівну (Харків)

За поданням КАС FAU Президія FAU розглянула питання про внесення змін до регламенту Апеляційного суду FAU. Першому віце-президенту FAU Олександру Фельдману доручено протягом 1 місяця провести доопрацювання проекту Регламенту Апеляційного суду FAU зі змінами з залученням зацікавлених осіб, членів Апеляційного суду FAU та КАС FAU та подати на затвердження Президії FAU.

Президія FAU розглянула заяву про відставку Голови Апеляційного суду FAU Дмитра Франчука. Питання буде розглянуто після завершення формування нового складу КАС FAU та доопрацювання проекту Регламенту Апеляційного суду FAU зі змінами.

Президія FAU звернутись до Дмитра Франчука з пропозицією продовжити виконання обов’язків Голови Апеляційного суду FAU до формування нового складу Апеляційного суду FAU та здійснення здачі-прийому справ.

За результатами обговорення Президія FAU затвердила Положення про Комісію автомобільного спорту FAU зі змінами, які передбачають в тому числі використання засідань в онлайн режимі та процедури оперативного прийняття рішень більшістю голосів з використанням месенджерів.

Відповідно до п.2.3. Положення про КАС FAU та в зв’язку з закінченням терміну повноважень КАС FAU Президія FAU доручила Першому віце-президенту FAU не пізніше 01.07.2021 р. провести організаційне засідання КАС FAU та визначити кандидатури для призначення Голови КАС FAU.

Президія FAU за поданням Президента FAU, керуючись п. 4.2.18.7. Статуту FAU призначила:

- Авальяні Юрія Віталійовича головою ВП FAU в Запорізькій області;

- Приходька Андрія Сергійовича головою ВП FAU в Полтавській області;

- Каневського Дмитра Олександровича тимчасовим виконуючим обов’язки Голови ВП FAU в Одеській області.

Т.в.о. голови ВП FAU в Одеській області до 01.08.2021 доручено провести Конференцію ВП FAU в Одеській області та подати кандидатуру голови ВП FAU для затвердження Президією FAU.

Президією FAU розглянуто та прийнято також інші рішення спрямовані на забезпечення належної діяльності FAU.

Президія Автомобільної Федерації України