ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Відкриваємо сезон з дрифтингу 2021!

Дисципліна «Дрифтинг» Відкриваємо сезон з дрифтингу 2021!

9 травня на автодромі «Феофанія» (Київ) відбудеться Перший раунд Національної серії з дріфтингу «Bitlook Pro-Am Drift»

Понад 40 спортсменів зі всієї України зустрінуться на трасі, щоб помірятися майстерністю керованого заносу. Минулого року із 73 учасників переможцем став 15-річний талант Ярослав Треш. Чи вдасться йому втримати Чемпіонство в новому сезоні?

Перегони з дріфтингу включають в себе кваліфікаційні (соло) заїзди та парні заїзди Топ-32, які проходять по «олімпійській» системі на вибування.

До перегонів допускаються спеціально підготовлені спортивні автомобілі з приводом на задню вісь. Потужність двигунів варіюється від 250 до 600 кінських сил.

Національна серія змагань складається із 5 раундів в Києві, Львові та Одесі. В кожному раунді учасники набирають очки, за сумою яких буде визначено переможця року.

Для звучності глядачів буде організована безкоштовна відео-трансляція на ютуб-каналі організатора: youtube.com/Bitlook.

Це офіційні спортивні змагання під егідою Автомобільної Федерації України, які включені в календарний план Міністерства молоді та спорту України.

Бажаєте відчути смак адреналіну? Чекаємо вас 9 травня на автодромі «Феофанія». Початок о 13:00. Більше інформації на сайті bitlook.net та в інстаграмі @bitlook_.

Прес-реліз організатора