ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Картинговий Чемпіонат України розпочала Полтава

Дисципліна «Картинг» Картинговий Чемпіонат України розпочала Полтава
Пов`язана подія: етап Чемпіонату України з картингу

3-4 квітня Полтава приймала І-й етап Чемпіонату України з картингу 2021 року. Змагання пройшли на легендарній трасі «Лтава».

У змаганнях прийняло участь більше 80-ти пілотів, серед яких були представники Тернополя, Києва, Одеси, Чернігова, Кам’янського, Полтави, Запоріжжя, Донецька, Харкова та Дніпра.

Змагання, що проходять під егідою Автомобільної Федерації України відбулися в таких класах картів – KZ-2, OK, OK-Junior, Mini International, 60 mini, 60 baby. Крім того на трасі змагалися наймолодші учасники національної серії «Кубок «Дитячої Академії Картингу».

Вік водіїв: 60 baby – від 6 до 9 років (включно); 60 mini, Mini International – від 8 до 13 років (включно); OK-Junior – від 12 до 14 років (включно); OK – від 14 років; KZ2 – від 15 років.

Фінальні гонки, за результатами яких нараховуються бали, відбулися в суботу та неділю, а тренування та кваліфікаційні заїзди розпочалися з четверга.

Вирішальними стали так звані Суперфінальні недільні заїзди, після яких судді змогли визначити переможців та призерів у кожному класі та провести церемонію нагородження.

За матеріалами Комітету картингу FAU