ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Прийом заявок на постійні стартові номери Чемпіонату України з ралі

Дисципліна «Ралі» Прийом заявок на постійні стартові номери Чемпіонату України з ралі

Шановні друзі та колеги,

Для отримання постійного стартового номеру протягом всього Чемпіонату України з ралі 2021 року просимо Вас для цього подати заявку в електронному вигляді на адресу Комітету ралі FAU [email protected]. Форма заявки додається.

Згідно п.23 Загального регламенту Чемпіонату України з ралі 2021 року «РОЗПОДІЛ СТАРТОВИХ НОМЕРІВ» перше присвоєння постійних стартових номерів буде проведено 15 березня 2021 року з урахуванням тих заявок, які будуть подані не пізніше 14 березня 2021 року. При цьому, номер 1 буде присвоєно водію, який посів відповідне місце в Абсолютному заліку в Чемпіонаті України з ралі 2020 року. Інші водії можуть вибирати будь який номер від 2 до 99. У випадку, коли декілька водіїв претендують на один номер, перевага буде у того водія, який посів краще місце в Абсолютному заліку в Чемпіонаті України з ралі 2020 року.

Згідно п.23.4 після 20 березня 2021 року постійні стартові номери будуть надаватися по мірі надходження заявок, з числа тих, які на момент подачі заявки не будуть присвоєні іншим водіям.

З найкращими побажаннями, Комітет ралі FAU

Фото Eurolamp

Вложения