ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Нова національна серія з картингу

Дисципліна «Картинг» Нова національна серія з картингу

Шановні колеги!

Автомобільна федерація України інформує, що після тривалого процесу підготовки в Україні починається реалізація програми залучення до офіційних змагань з автоспорту любителів хобі-картингу.

Першим кроком стане проведення у 2021 році офіційного багатоетапного всеукраїнського змагання «Національна серія змагань з картингу «СВС-УКРАЇНА» («SWS-UKRAINE»).

Найголовніша мета створення «SWS-UKRANE» це популяризація автоспорту в Україні, залучення до офіційних змагань широкого кола аматорів, розширення географії проведення змагань, визначення найсильніших, створення умов для розширення участі спортсменів початківців у широкому колі дисциплін автоспорту як в Україні, так і у всіх країнах, представлених у Міжнародній Автомобільній Федерації (FIA).

Всі змагання будуть проводитись у відповідності до Національного Спортивного Кодексу Автомобільної федерації України з забезпеченням належного спортивного суддівства та безпеки змагань для учасників та вболівальників відповідно до вимог законодавства.

Загальний регламент Серії та календар змагань буде опубліковано на сайті FAU та Промоутера Національної Серії змагань з картингу «СВС-УКРАЇНА» («SWS-UKRAINE»).

Чекаємо весну, новий сезон і нові можливості.