ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Комітет ралі FAU почав роботу в новому складі

Дисципліна «Ралі» Комітет ралі FAU почав роботу в новому складі

Шановні колеги,

22-го січня КАС FAU затвердив склад Комітету ралі FAU, але, щоб не втрачати часу, напередодні, 21.01.2021 року відбулося установче засідання майбутнього Комітету. З урахуванням карантинних обмежень членам засідання була надана можливість спілкування за допомогою онлайн-конференції. На зустрічі були присутні члени Комітету, асоційовані члени та експертна група осіб.

До порядку денного засідання було включено погодження цілей та стратегії розвитку дисципліни на 2021 рік.

Було сформовано завдання та розподілено їх для виконання між членами Комітету.

Серед основних заходів, запланованих Комітетом для реалізації можна відзначити:

- підвищення безпеки та якості проведення змагань Чемпіонату України з ралі шляхом введення уніфікованого хронометражу з повним пакетом обслуговування змагання, використання GPS-контролю та підвищення професійного рівня обслуговуючого персоналу;

- розширення класів в Чемпіонаті з включенням класів позашляховиків, UTV, історичних автомобілів та вантажівок;

- підвищення рівня якості проведення етапів Чемпіонату України з ралі шляхом активного залучення членів Комітету до проведення та організації змагань;

- максимальний перехід до електронного документообігу в роботі Комітету та діяльності Чемпіонату України з ралі;

- налагодження постійного зворотнього зв'язку зі спортсменами з метою оцінки рівня проведення змагань та взяття до уваги побажань безпосередніх учасників.

Члени Комітету вирішили при підготовці Загального регламенту Чемпіонату України з ралі 2021 року взяти за основу існуючий Загальний регламент у версії 2020 року з урахуванням пропозицій, що були надані заздалегідь, доопрацювати та подати КАС FAU для затвердження нову редакцію Загального регламенту в найкоротший термін. До початку сезону 2022 року представити новий Загальний регламент Чемпіонату України з ралі, укладений відповідно до міжнародних вимог та адаптований до наших умов.

Також на засіданні було прийнято ще ряд важливих рішень, серед яких відновити практику призначення спостерігачів FAU та Комітету на змаганнях Чемпіонату України з ралі, створення електронного додатку для змагань, як носія офіційної інформації, підвищення якості використання рекламних площин та їх розподілення.

Комітет ралі FAU