ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення Комітету ралі FAU

Дисципліна «Ралі» Інформаційне повідомлення Комітету ралі FAU

Шановні прихильники автомобільного ралі!

Комітет ралі Автомобільної федерації України поздоровляє всіх прихильників ралі з завершенням Чемпіонату України з ралі 2020 року! Незважаючи на складну ситуацію в нашій державі, Чемпіонат проведено з виконанням вимог Автомобільної федерації України і чемпіонів визначено у всіх заявлених номінаціях.

Враховуючи необхідність своєчасної підготовки до проведення наступного сезону, Комітет ралі прийняв наступні рішення:

1. Зважаючи на побажання учасників ралійного процесу, термін прийому пропозицій стосовно змін та доповнень до регламентуючих документів з ралі продовжено до 1 листопада 2020 року.

2. Запропонувати промоутерам змагань, які бажають в 2021 році провести етап Чемпіонату України з ралі, не пізніше 7 листопада 2020 року подати на адресу Комітету відповідні заявки для включення змагань в План змагань FAU.

3. Зважаючи на необхідність щорічного підтвердження повноважень Комітету ралі, провести в період до 8 листопада 2020 року процедуру виборів представників спортсменів до складу Комітету ралі. З процедурою виборів бажаючі можуть ознайомитися в додатку до цього повідомлення.

4. Провести 14 листопада 2020 року засідання Комітету ралі, на якому в першу чергу буде розглянуто проект плану змагань Чемпіонату України з ралі 2021 року та пропозиції щодо внесення змін та доповнень до регламентуючих документів з ралі. Початок засідання о 10:00 в приміщенні виконавчої дирекції FAU.

Ми сподіваємося на активну участь всіх зацікавлених осіб в підготовці наступного ралійного сезону.

З повагою, Комітет ралі Автомобільної федерації України

Фото Олександр Василюк

Вложения