ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Eurolamp World Rally Team відкриває сезон в Херсоні

Дисципліна «Ралі» Eurolamp World Rally Team відкриває сезон в Херсоні
Пов`язана подія: ралли «Чумацкий шлях»

Так склалося, що в силу карантинних обмежень автоспортивні змагання на більшій частині європейського континенту поновилися тільки в середині літа. Не став винятком і Чемпіонат України з ралі. Як і передбачалося раніше, ралі «Чумацький Шлях» буде відкривати черговий сезон вищої ліги українського ралі.

Київська Eurolamp World Rally Team вперше за довгий час відкриє для себе новий сезон саме в Україні і відразу трьома екіпажами.

Два Mini John Cooper Works в специфікації WRC виведуть на старт Валерій Горбань і Ігор Чаповський, а за кермо «традиційного» Mitsubishi сяде Денис Лохман. Асистувати Валерію буде естонець Сергій Ларенс, а от у другому автомобілі запах салону Mini знову згадає Володимир Корся, який складе компанію своєму земляку Ігорю Чаповському. Багаторічний досвід і техніка найвищого рівня підготовки ще до старту роблять екіпажі української команди фаворитами перегонів.

Етап обіцяє бути інтригуючим ще і в зв'язку з поверненням в гонки давнього суперника Валерія Горбаня - Олександра Салюка - молодшого. Саме колишній сокомандник буде претендентом номер один в боротьбі за подіум першого етапу чемпіонату. Ще більше десяти екіпажів на повнопривідній техніці готові втрутитись в боротьбу за секунди з самого старту. Всього в списку заявлених значиться 27 автомобілів.

Старт гонки пройде традиційною паралельною спецділянкою в місті Херсоні в суботу 11 липня, а в неділю 12 липня в кар'єрі біля селища Тягінка пройде основна боротьба за призи ралі «Чумацький Шлях». Всього учасники подолають 128 кілометрів дистанції, з яких 113 будуть поділені на 10 спецділянок.

Прес-реліз та фото Eurolamp World Rally Team