ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про організаційне засідання КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про організаційне засідання КАС FAU

22 грудня 2019 року у відповідності до рішення Президії FAU від 15.12.2019 року, яким було затверджено нову редакцію Положення про КАС FAU, відбулось організаційне засідання КАС FAU під головуванням Першого віце-президента FAU Олександра Фельдмана.

До участі у засіданні було запрошено осіб, які відповідно до Положення про КАС FAU входять до складу КАС FAU за посадою, та голів (представників) дисциплінарних комітетів FAU.

За пропозицією учасників засідання було затверджено кандидатури Олександра Фельдмана та Миколи Шредера для розгляду Президією FAU на посаду Голови КАС FAU.

Учасники засідання розглянули інформацію Виконавчої дирекції FAU про надходження підтверджень повноважень дисциплінарних комітетів FAU та визнали такими, що підтвердили повноваження:

- Комітет гірських гонок FAU;

- Комітет дріфтингу FAU;

- Комітет кільцевих гонок FAU;

- Комітет кросу FAU;

- Комітет ралі FAU;

- Комітет слалому FAU;

- Комітет тайм аттак FAU;

- Комітет трекових гонок FAU.

Враховуючи стислі терміни проведення підтвердження повноважень КАС FAU звернулась до Президії FAU з пропозицією про продовження терміну підтвердження повноважень дисциплінарних комітетів з дисципліни, у яких проводились Серії змагань у 2019 році до 31.12.2019 року.

Враховуючи, що у 2019 році не проводились Серії змагань для історичних автомобілів повноваження Комітету історичних автомобілів FAU припинити.

За пропозицією членів припиненого Комітету історичних автомобілів FAU прийнято рішення про створення Робочої групи КАС FAU з історичних автомобілів.

Всім зацікавленим особам, які бажають взяти участь у Робочій групі КАС FAU з історичних автомобілів, яка буде опікуватись проведенням спортивних змагань на історичних автомобілях, пропонується подати заяви на електронну пошту FAU.

Питання щодо складу Робочої групи КАС FAU з історичних автомобілів розглянути на наступному засіданні КАС FAU.

Відповідно до Положення про КАС FAU та за поданням дисциплінарних комітетів, які підтвердили повноваження, сформовано КАС FAU у наступному складі:

- Юрій Авальяні - від Комітету кросу FAU;

- Борис Донской - від Комітету ралі FAU;

- Сергій Єженков - від Комітету гірських гонок FAU;

- Світлана Калниш - Спортивний директор FAU, Голова Комітету офіційних осіб FAU;

- Владислав Кущінський - Голова Технічного Комітету FAU;

- Леонід Леонов - від Комітету кільцевих гонок FAU;

- Сергій Пелешок - від Комітету трекових гонок FAU;

- Віктор Поваров - Голова Комітету Правил Чесної Гри FAU;

- Іван Позняк - Голова Комітету спортсменів FAU;

- Олег Рибак - Голова Комітету безпеки змагань та медицини FAU;

- Микола Шредер - Виконавчий директор FAU, Відповідальний секретар FAU.

Представників Комітету тайм аттак FAU, Комітету дріфтингу FAU та Комітету слалому FAU буде внесено до складу КАС FAU на наступному засіданні КАС FAU після уточненого подання відповідних Комітетів.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України