ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з призначенням!

Офіційні новини Вітаємо з призначенням!

Автомобільна федерація України поздоровляє Юрія Юрченко, керівника юридичного партнера FAU, Адвокатське бюро «Юрченко Юрій та партнери» з призначенням третейським судією Спортивного Арбітражного Суду при Національному Олімпійському Комітеті України та бажає нашому багаторічному партнеру та колезі успіхів на новій почесній посаді.

Створення та функціонування Спортивного арбітражного суду при НОК України - це суттєвий крок на шляху до гармонізації законодавства України, загалом, та спортивного, зокрема, - до норм та усталеної практики Європейського союзу та Світового спортивного співтовариства.

Спортивний арбітражний суд дозволить вирішувати спори в спортивній значно швидше та якісніше, враховуючи спортивну спеціалізацію та специфіку, ніж це відбувається у державних судах загальної юрисдикції.

Це дієвий механізм захисту своїх прав для спортсменів, тренерів та всіх інших суб’єктів спорту України, у взаємовідносинах між собою автономно від юрисдикції державного судочинства.

Важлива умова для поширення юрисдикції даного третейського суду на сторін спору - це наявність між ними третейської угоди про відповідну юрисдикцію, яка може бути викладена, як окремо, так і як складова частина договору/контракту чи Статуту.

Виконавча дирекція