ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Юридичний партнер FAU - Адвокатське бюро «Юрченко Юрій та партнери»

Офіційні новини Юридичний партнер FAU - Адвокатське бюро «Юрченко Юрій та партнери»

Громадська організація «Автомобільна Федерація України» (FAU) та Адвокатське бюро «Юрченко Юрій та партнери» домовилися про плідну взаємодію та підписали договір про співпрацю в забезпеченні комплексної юридичної підтримки автомобільного спорту.

FAU взяла до уваги досвід роботи Адвокатського бюро та його керуючого – Юрченка Юрія Івановича в автомобільному спорті, з іншими спортивними організаціями та в сфері страхування і врегулювання юридичних питань щодо дорожньо-транспортних пригод та різнопланової і успішною юридичної практики з багатьма прецедентними судовими рішеннями і зарекомендував себе як надійний і відповідальний партнер, який надає повний спектр якісних юридичних послуг автомобілістам та автоспортсменам України та інших країн.

В свою чергу Адвокатське бюро забезпечуватиме належний юридичний захист FAU та надаватиме всім членам FAU доступ до всього спектру якісних юридичних продуктів (послуг адвокатів) за спеціальними умовами. Підставою для укладення угоди за спеціальними умовами є діюча картка члена Автомобільної Федерації України.

За більш детальною інформацією та з відповідних юридичних питань можна звернутись до Адвокатського бюро за наступними контактними даними:

тел.: +380 (67) 972-36-42 та email: [email protected].

Крім цього, адвокатське бюро сприяє на спеціальних умовах щодо перекладу документів на різні іноземні мови, проведення відповідних автотоварознавчих досліджень (експертиз) внаслідок ДТП тощо.

Також відмічено, що сторони сприятимуть поширенню інформації про діяльність FAU та Адвокатського бюро та братимуть участь у «Акції FIA за безпеку дорожнього руху» та пропагуванні «10 Золотих Правил FIA».

Довідка:

Адвокатське бюро«Юрченко Юрій та партнери» – має великий практичний досвід судової практики та досягнення прецедентних (нестандартних) судових рішень та рішень щодо вирішення складних юридичних питань в позасудовому порядку.

Керівник адвокатського бюро - Адвокат Юрченко Юрій Іванович є членом Міжвідомчої комісії при Мінмолодьспорту щодо будівництва/реконструкції палаців спорту, є юридичним партнером Спортивного комітету України (який об’єднує федерації з неолімпійських видів спорту), Всеукраїнської ліги професіонального кікбоксингу, Федерації кікбоксінгу України «WAKO», Федерації регбі Дніпропетровської області, Всеукраїнської профспілки спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, членом Юридичної комісії Національного олімпійського комітету, членом Юридичного комітету Федерації футболу України та є співавтором Законопроектів № 6770, 6771 та 6772 щодо меценатства в сфері фізичної культури та спорту.