ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Нова редакція календаря змагань з дрег-рейсингу

Дисципліна «Дрег рейсинг» Нова редакція календаря змагань з дрег-рейсингу

Шановні пілоти та вболівальники, повідомляємо, що дати та місця проведення етапів Чемпіонату України та Кубку України з дрег-рейсингу змінено.

На теперішній час дві локації, які підходять та попередньо були заявлені організаторами для проведення етапів Чемпіонату України, - це аеропорти Полтави та Черкас, - закриті на реконструкцію. Тому проведення змагань на цих територіях неможливе. В Україні не так багато місць де можуть проходити безпечні та організовані змагання з дрег рейсингу зі статусом етапів Кубку чи Чемпіонату України. Також організатором ЗООО «Лінія швидкості» (Опрєв О.О.) був відмінений один з етапів Чемпіонату України в місті Києві.

Це ще більш ускладнило графік проведення змагань на цей рік.

Комітетом дисципліни була подана пропозиція щодо проведення змагань в 2018 році тільки в статусі Чемпіонату України. Для того, щоб Чемпіонат України відбувся, і пілоти змогли отримати спортивні звання, необхідно проведення мінімум чотирьох етапів в різних містах нашої країни.

Після обговорення з організаторами, представники Комітету дійшли згоди по новому графіку та місцях проведення змагань Чемпіонату України 2018 року.

Чемпіонат України 2018 року відбудеться в повному обсязі, згідно поданих заявок організаторів та затвердженого нового календаря змагань. Розуміючи стислі терміни для пілотів та численні спортивні змагання, Комітет намагався визначити дати без перетину з іншими стартами. Нова редакція календаря додається у окремому файлі.

Запрошуємо до співпраці всіх бажаючих Організаторів, котрі мають бажання і можливість проведення змагань з дрег-рейсингу.

З повагою, Голова Комітету FAU з дрег-рейсінгу В. Лисий

Вложения