ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Постійні стартові номери для Чемпіонату України з ралі

Дисципліна «Ралі» Постійні стартові номери для Чемпіонату України з ралі

Враховуючи побажання потенційних учасників Чемпіонату України з ралі 2017 року та міжнародний автоспортивний досвід, організатор Чемпіонату України з ралі розпочинає процедуру присвоєння постійних стартових номерів для учасників цьогорічного ралійного чемпіонату. Дана процедура погоджена Комітетом ралі FAU.

Організатор Чемпіонату України з ралі сподівається, що постійні стартові номери протягом спортивного сезону сприятимуть популяризації як окремих екіпажів, так і українського ралі в цілому.

Зважаючи на вимоги регламентуючих документів Автомобільної федерації України процес присвоєння стартових номерів відбуватиметься наступним чином:

1. В період до 10 квітня 2017 року потенційні учасники Чемпіонату України з ралі надсилають на електронну адресу комітету ралі FAU ([email protected]) електронну форму, що знаходиться у файлі нижче.

2. В період з 11 по 17 квітня 2017 року організатор Чемпіонату шляхом телефонного опитування учасників узгоджує стартовий номер учасника на етапах Чемпіонату з числа тих номерів, які на момент опитування не присвоєні іншим учасникам.

3. Черговість опитування та присвоєння номерів визначається класом, в якому має намір стартувати водій, в наступній послідовності: WRC, RC1, RC2, N4, RGT, RC3, RC4, RC5, 4WD OPEN, 2WD OPEN, 2WD. Черговість опитування в кожному класі: водії пріоритету FAU, кращий результат в абсолютному заліку Чемпіонату України з ралі 2016 року, в алфавітному порядку для тих хто не входить до перших двох категорій.

4. Водій може обрати будь-який номер в межах від четвертого по дев’яносто дев’ятий. Номери 1, 2 та 3 надаються відповідним призерам Чемпіонату України з ралі 2016 року в абсолютному заліку. У випадку, якщо вказані призери не братимуть участь у цьогорічному чемпіонаті, або оберуть інші стартові номери, номери 1, 2 та 3 не будуть використовуватись.

5. Водії, які приймуть рішення про участь в Чемпіонаті України з ралі 2017 року після 10 квітня 2017 року, отримають вільні стартові номери в послідовності отримання комітетом ралі інформації про намір взяти участь в Чемпіонаті.

Херсонський автомобільний клуб, Організатор Чемпіонату України з ралі

Вложения