ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Українці взяли участь у ретро-ралі – «Rallye Monte-Carlo Historique»

Дисципліна «Міжнародні гонки» Українці взяли участь у ретро-ралі – «Rallye Monte-Carlo Historique»

Традиційно в кінці січня – початку лютого Князівство Монако прийняло учасників престижного ретро-ралі «Rallye Monte-Carlo Historique», що відбулося вже в 26-й раз. 233 екіпажи 31 січня розпочали свій маршрут з чотирьох точок Європи, щоб опинитися ввечері 6 лютого у самому Монте-Карло. 26 із стартувавших не фінішували...

Україну цього разу представляли два екіпажи, які показали гідний результат. Особливо пишаємось учасниками Українського Автомобільного Клубу Дмитром Тананевичем та Олексієм Гордієнко (екіпаж №169 на Porsche 924, 1978-го року випуску, на головному фото), які посіли 38 місце в своїй IV-й заліковій групі та 88-е у загальному заліку. Також вітаємо наших колег із КМАМК Сергія Малика та Генадія Вільгоцького (екіпаж №225 на Autobianchi A-112, 1975-го року випуску, на фото праворуч), які посіли 50-е місце у III-й заліковій групі та 177-е у загальному заліку.

До речі перемога у загальному заліку та у IV-й заліковій групі знову дісталася бельгійцям Міхаелю Декремеру і Дженіфер Хьюго (екіпаж №25 на Opel Ascona 400, 1979-го року випуску).

Вітаємо учасників та переможців видовищного ретро-ралі Монте-Карло!

Декілька фото можна знайти в галереї.

За матеріалами Українського Автомобільного Клубу