ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Українець Олександр Бондарев віце-чемпіон WSK Super Master series 2024

Дисципліна «Міжнародні гонки» Українець Олександр Бондарев віце-чемпіон WSK Super Master series 2024

Фінальний етап однієї з найпрестижніших картингових серій - WSK Super Master series - цього вікенду відбувся на треку Circuito Internazionale Napoli у Сарно.

Українець Олександр Бондарев одразу зайняв лідируючі позиції у своєму класі ОК – перший у кваліфікації і перший після трьох відбіркових хітів. У суботу відбулася боротьба у префіналі та фіналі, перегони на яких проходили під дощем.

Префінал спонукав глядачів затамовувами подих! Олександр стартував першим, далі коло за колом постійно відбувалася контактна боротьба з суперником, позиції змінювалися, наш пілот віддано і професійно боровся, але картатий прапор вдалося побачити другим. У фіналі українець продовжив потужну боротьбу, знов стартував першим, але фінішував лише третім.

Це дебютний сезон нашого пілота в категорії OK у цій серії, і одразу Олександр зарекомендував себе як сильний та професійний спортсмен. Але саме у цій боротьбі йому не вистачило досвіду, особливо у змаганнях під дощем.

І все ж це чудовий результат! Олександр Бондарев зайняв подіум і знову прославив нашу країну.

Продовжуємо працювати і тепер готуємося до серйозної битви у Чемпіонаті Європи, яка розпочнеться вже наприкінці березня.

Дякуємо команді Williams Racing, Prema Team, Kart Republic, Driver Management - WHSG, IAME за злагоджену і професійну роботу, батькам за мотивацію і опору, нашим крутим вболівальникам за підтримку! Дякуємо Favbet Foundation за підтримку! Тільки вперед!

Прес-реліз UkrKarting