ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Довгоочікуваний подіум для Лева Крутоголова у WSK Super Masters Series

Дисципліна «Міжнародні гонки» Довгоочікуваний подіум для Лева Крутоголова у WSK Super Masters Series

До цього результату українець та команда BorschRacing йшли майже 4 роки.

Останній четвертий етап картингової серії WSK Super Masters Series нинішнього сезону відбувся на треку в Сарно Circuito Internazionale di Napoli, і, як завжди в цьому регіоні, погода була мінливою, що зіграло ключову роль для розстановки сил.

Фінал був дощовим і гуму для такої погоди обрали всі учасники пелотону. Стартувавши з 7-ї позиції, Лев пробився на 2-гу, проявивши високий рівень відчуття машини у слизьких умовах. Це добрий знак, бо вміння гарно їздити в дощ притаманне найталановитішим гонщикам. Але без правильних налаштувань машини це неможливо, тож вкотре підкреслимо, що автоспорт - це командний вид спорту, і тут відіграли свою роль височенний рівень мотивації української команди BorschRacing і великий досвід на різних треках.

На фініші Лева Крутоголова (на фото ліворуч) розділили трохи більше 1 секунди від австрійця Нікласа Шауфлера з команди DPK Racing, якого підтримує Фернандо Алонсо - швидкий і небезпечний суперник, який за підсумками чемпіонату з 4 етапів і став чемпіоном всієї серії Super Masters. Лев посів 4-те місце у категорії OK Junior серед 111 учасників з 35 країн світу.

Потужний результат для української команди, який доводить, що і в неї є потенціал підняти український прапор на вершину світового автоспорту!

Прес-реліз UkrKarting

Декілька фото з 4-го етапу WSK Super Masters Series можна знайти в галереї