ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

DAU TCR Series – темні часи в Шарлотті

Дисципліна «Цифровий автоспорт» DAU TCR Series – темні часи в Шарлотті
Пов`язана подія: «DAU TCR Series - 2024», 5 етап

Нічна Шарлотта – що може бути краще? Але на жаль, через відключення світла багато пілотів не змогли прийняти участь у 5-му етапі серії. Тим не менш було вирішено все ж таки провести його, і це, здається, було правильне рішення. Принаймні с точки зору глядача етап був яскравий на події. Дякуємо за це нашим військовим і енергетикам – ви найкращі.

Етап «Зона51 Stage Charlotte» відбувся 1-го червня і проводився за підтримки ігрового партнера – найбільшого магазина для кіберспорту – «ЗОНА51»

У першій гонці команда RLR в складі Ілля Ракітіна та Дмитра Заложнікова зайняла 1 і 2 місця – вони впевнено проїхали всю гонку від початку до кінця. А от за 3 місце на подіуму розгорілась справжня битва між Владиславом Міхно та спортсменами з Південної Африки Янерманом Пруісом і Камероном Де Бастосом. Владислав все ж таки втратив місце на подіуму, пропустивши Янермана, а от Камерона він зміг стримати позаду, посівши 4 місце. Також боротьба розгорілась за 6 місце між Євгеном Афанасьєвим та Сергієм Буцевим. Сергій, втративши на початку багато позицій, наздогнав Євгена за пару кіл, і той всю подальшу частину гонки захищав свою позицію і таки втримав її.

У другій гонці через реверс стартової решітки було ще більше боротьби. Переможцем став Євген Афанасьєв, який наодинці впевнено і швидко проїхав від початку до кінця заїзду.

Також і на цей раз боролись між собою дві кращі в серії команди. Перемогла Team Heaped Together з ПАР, зайнявши більш високі позиції ніж колектив RLR, і втримала першу позицію в командному заліку. Боротьба на фініші між ними стало прикрасою всього уік-енду. Подивіться коротенький ролик як це було.

Також рекомендуємо передивитись обидві гонки, які транслювались наживо на нашому youtube- каналі, де можна знайти ще багато цікавого.

Особистий залік з великим відривом продовжує очолювати Ілля Ракітін, а перед передостаннім етапом серії трійка лідерів прийняла такий вигляд:

1. Ілля Ракітін – 504 бали

2. Сергій Буцев – 397

3. Владислав Міхно – 391...

Командний залік зберігає інтригу в боротьбі за «золото»:

1. Team Heaped Together – 790 балів

2. Team RLR – 787

3. 2P-Race – 605…

Підписуйтесь на наш ютуб канал, та інші соціальні мережі і ви завжди будете в курсі подій:

- Discord-канал;

- youtube;

- телеграм-канал;

- фейсбук-сторінка;

- інстаграм;

- twitch.tv.

Генеральний партнер 5 етапу DAU TCR Series – інтернет-магазин для геймерів «Зона51»

Наші ігрові партнери:

- HATOR;

- Зона51 - Магазин все для кіберспорту;

Наші інформаційні партнери:

- AUTO.RIA;

- Авторадіо;

- РадіоКлуб;

- GAMEINSIDE.UA;

- Автобазар;

- Автоцентр;

- XSPORT;

- Перший автомобільний. Автоспорт

- АвтоСвіт;

- StarterMedia;

- AutoExpert.

Прес-реліз КЦА FAU