ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Олександр Бондарев на подіумі першого етапу «Champions of the future»

Дисципліна «Міжнародні гонки» Олександр Бондарев на подіумі першого етапу «Champions of the future»

Минулими вихідними українець Олександр Бондарев розпочав боротьбу у картинговій євросерії «Champions of the future», перший етап якої відбувся у іспанській Валенсії.

Уік-енд видався дуже непередбачуваним, а боротьба змінювалася з кожним поворотом та колом. Учасники отримали нову гуму від виробника Maxxis, яку повинні були освоїти, а це видалося непросто.

У категорії ОК, де змагався наш пілот Олександр Бондарев, взяв участь 81 спортсмен з різних країн Світу. В кваліфікації українець здобув лише 21-у позицію. Це означало старт у першій вісімці на пʼяти відбіркових хітах. Змагання у хітах були складними і доставили труднощів, над якими команда постійно працювала. Загальний результат після цих заїздів був трохи кращим – 19-е місце.

Супер-хіт та фінал проходили під дощем. І Олександр вразив своєю роботою як глядачів, так і коментаторів! У супер-хіті «А» після старту наш пілот з десятої позиції проривається одразу до другої, і до восьмого кола утримує її. Ближче до фінішу у контактній боротьбі він трохи втрачає місця, а фінішувати вдається четвертим.

Боротьба у фіналі теж була вражаючою! Олександр знову стартував аж з чотирнадцятого місця, але вже на першому колі опинився восьмим, а з восьмого кола боровся у трійці лідерів. Однак, надалі опинився п’ятим і під зливою намагався прорватися вперед. Найцікавіше відбулося на останньому колі – перед фінішем наш пілот обганяє двох конкурентів і перетинає лінію третім. А за загальним результатом, після штрафу Габрієлю Гомесу, що фінішував 2-м, Олександр отримує «срібну» нагороду на етапі.

Отже після важкого і насиченого уік-енду наш чемпіон здобув подіум. Прекрасна робота і позитивний результат! Ці перегони також були підготовчими до першого етапу Чемпіонату Європи з картингу. Роботи надалі багато, і ми продовжуємо працювати та готуватися.

Дякуємо команді Williams Racing, Prema Team, Kart Republic, Driver Management - WHSG, IAME за злагоджену роботу, батькам за опору, нашим крутим вболівальникам за підтримку. Дякуємо Favbet Foundation за підтримку. Тільки вперед!

Прес-реліз UkrKarting