ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Українець Олександр Бондарев впевнено здобуває другу перемогу поспіль

Дисципліна «Міжнародні гонки» Українець Олександр Бондарев впевнено здобуває другу перемогу поспіль

Це був вражаючий, незламний і переможний вікенд у італійському Лонато для Олександра і команди. Перший етап однієї з найпрестижніших картингових серій «WSK Super Master Series» зібрав на треку South Garda Karting у категорії «ОК», де стартував Олександр, більш 50 картингістів з різних країн Світу.

Наш гонщик одразу взяв лідерство у кваліфікації у своїй групі і за загальним результатом. А надалі здобув беззаперечну перемогу у всіх трьох відбіркових хітах. У префіналі ще одна перемога для Олександра з відривом у 6,259 секунд від суперника. А на завершення ще одне перше місце тепер у захоплюючому фіналі.

Знову на італійському подіумі гордо пролунав славетний Гімн України. Нагадаємо, що у 2022 році наш пілот виграв титул «WSK Super Master Series» у категорії «OK Junior».

Наразі Олександр очолив рейтингову таблицю цієї серії в заліку «OK». Попереду чекає ще три етапи боротьби за перемогу у цій категорії.

Висловлюємо подяку командам Williams, Prema, KR, Wh Sport за злагоджену і професійну роботу. Батькам за опору і мотивацію. Нашим найкрутішим вболівальникам за віру і теплі слова! Дякуємо Favbet Foundation за підтримку.

Продовжуємо працювати. Тільки вперед!

Прес-реліз UkrKarting