ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Українець Олександр Бондарев перемагає у першій гонці сезону

Дисципліна «Міжнародні гонки» Українець Олександр Бондарев перемагає у першій гонці сезону

Дехто говорить, що як сезон розпочнеться, так далі і буде. Українець Олександр Бондарев (№201 на фото) розпочинає цей рік з неперевершеної перемоги в Італії на одноетапному кубку WSK Champions Cup!

Гонка проходила минулими вихідними на італійському треку «South Garda Karting». Олександр тепер стартував у категорії OK, де крім нього взяли участь ще 43 картингісти з різних куточків Світу.

Перегони розпочалися з кваліфікації, де Бондарев показав третій результат. Відбіркові хіти, яких усього було три, нагадували справжній «екшн-блокбастер», однак Олександр з ними чудово впорався. Розпочинати свій префінал українець міг з другої позиції на старті. Хоча початок того заїзду і перші кола були напруженими, з 8-го кола наш пілот займає лідируючу позицію і здобуває впевнену перемогу у гонці! І фінал захоплював подих! Наш гонщик знову стартує з другого місця, позиції на першому колі постійно змінюються, особливо йде люта боротьба між Олександром і бельгійцем Ейкмансом. На 4-му колі Ейкманс одразу обганяє і лідера, і українця, та очолює пелотон. В цей час Олександр з третьго місця спочатку виходить на друге. А на 8-му колі Бондарев починає атакувати суперника, щоб взяти перемогу. І йому знову це вдається. Більш того, Олександр закріплюється на першій стрічці протоколу і фінішує з величезним відривом у більш ніж 4,5 секунди! І на італійському подіумі з честю і гідністю пролунав наш славетний Гімн України.

Нагадаємо, що восени Олександр тільки дебютував у новій категорії OK. Та вже з початком нового сезону він вразив усіх своїм професіоналізмом, талантом і вкотре зарекомендував себе як сильного лідера і гідного суперника.

Висловлюємо щиру подяку команді Williams Racing, Prema Team, Kart Republic, Driver Management - WHSG, IAME за професійну роботу! Дякуємо батькам за мотивацію і опору! Вдячні Favbet Foundation за підтримку! Нашій найкрутішій гоночній сімʼї вболівальників за слова підтримки і побажання!

Тільки вперед!

Прес-реліз UkrKarting