ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

«MAZDA Final Race Charlotte» - все вирішилось тут

Дисципліна «Цифровий автоспорт» «MAZDA Final Race Charlotte» - все вирішилось тут
Пов`язана подія: «Digital Autosport of Ukraine: Autumn Series - 23», 7 етап

Фінальний етап під назвою «MAZDA Final Race Charlotte», що відбувся 8 грудня 2023 року, визначив переможців міжнародної серії віртуальних змагань «Digital Autosport of Ukraine: Autumn Series – 23» в усіх заліках.

Перегони пройшли на віртуальній трасі Charlotte Motor Speedway в конфігурації Roval 2018. Cпортивні автомобілі учасників – MazdaMX-5.

Пряму трансляцію з коментарями англійського профі Webbo ви можете передивитись на офіційному youtube-каналі КЦА FAU.

Основна інтрига точилася навколо звання переможців в загальному та в украінському заліках. Після шести перемог з сімох можливих німець Робін Стричек очікувано став переможцем серії в загальному заліку. За ним на другому місці сезон завершив перуанець Даніель Фернандес, а третім став монегаск Тура Салоні.

В українського заліку переможцем серії став Тимур Ольховик, за ним фінішував його товариш по команді «Добрий вечір!» Владислав Міхно, третє місце зайняв Владислав Міхайленко з команди «GRR».

В командному заліку з 12 команд найзапекліша боротьба на етапі «MAZDA Final Race Charlotte» точилась за 2-3-4 сходинки. Першою стала команда М256 (Робін Стричек, Даніель Фернандес), друге місце зайняла «Добрий вечір!» (Владислав Міхно, Тимур Ольховик,), третю сходинку зайняв колектив «Азов Спорт» (Максим Ющенко, Олександр Сольський).

В заліку країн перемогу здобула Україна, друге місце посіла Німеччина, трете - Перу.

Після картатого прапору на фінальному етапі пілоти проїхали коло пошани, де подякували один одному за насичений гоночний сезон та спортивну чесну боротьбу. Пілотів нагороджено пам’ятними дипломами та призами від Партнерів.

Принагідно запрошуємо на «Різдвяні перегони», що відбудуться 25 грудня, і анонсуємо нову серію змагань на автомобілях «Формула – 4», що розпочнеться в середині січня 2024 року. Також очікуємо всіх на серію перегонів у класах GT3 та GT4.

Всю інформацію про участь у нових змаганнях ви можете знайти в офіційному Discord-каналі КЦА FAU та в соціальних мережах.

Нагадуємо, що Комісія Цифрового Автоспорту проводить розіграш безкоштовних річних підписок на симулятор iRacing. У нас є кілька кодів на річну підписку на iRacing + автомобіль «Формула 4» назавжди, але тільки для нових підписників цього автосимулатора.

Всі деталі в Discord КЦА

Слідкувати за оновленнями та спостерігати за успіхами українських сімрейсерів на міжнародних перегонах можна на інформаційних ресурсах КЦА FAU, де ви знайдете найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту:

- Discord-канал;

- youtube;

- телеграм-канал;

- фейсбук-сторінка;

- інстаграм;

- twitch.tv.

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Ігрові партнери:

- HATOR;

- 3oнa51 - магазин для кіберспорту

Автомобільний партнер: MAZDA

Інформаційні партнери:

- AUTO.RIA;

- Авторадіо;

- GAMEINSIDE.UA;

- Автобазар;

- Автоцентр;

- XSPORT;

- Перший автомобільний. Автоспорт;

- DriveContact

Прес-реліз КЦА FAU