ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

FIA проводить кампанію з безпеки для маршалів та волонтерів

Офіційні новини FIA проводить кампанію з безпеки для маршалів та волонтерів

Міжнародна автомобільна Федерація (FIA) у співпраці з Комісією волонтерів та офіційних осіб FIA (VOC) проводить кампанію, спрямовану на підвищення обізнаності з питань безпеки серед офіційних осіб та маршалів на будь-яких автоспортивних заходах.

У той час як офіційні особи та волонтери FIA працюють заради безпеки учасників та глядачів, нова кампанія, що стартувала сьогодні, має на меті привернути увагу до безпеки та благополуччя самої волонтерської спільноти.

Під гаслом «Будь уважним. Будь у безпеці» («Keep Watch. Keep Safe.») кампанія пропонує 10 правил, які нагадають офіційним особам та волонтерам, особливо маршалам на спортивних трасах, найкращі дії, щоб убезпечити себе під час виконання службових обов'язків на будь-яких змаганнях.

10 правил кампанії FIA «Keep Watch. Keep Safe.»:

1. «Переконайтеся, що ви стоїте, у повній готовності та обличчям до зустрічних автомобілів, поки трек або спецділянка використовується».

2. «Будьте готові до будь-якої ситуації, навіть під час процедур автомобіля безпеки, кола формування або після фінішу заїзду».

3. «Завжди майте план відходу. Ви повинні захистити себе від небезпеки. Будьте готові допомогти в цьому будь-кому іншому».

4. «Не спирайтеся на будь-які огорожі, бетонні блоки чи захисні бар'єри. Вони розроблені таким чином, щоб рухатися, під час контакту з транспортними засобами».

5. «Не виходьте перед бар’єрами, якщо не отримаєте вказівку від начальника дистанції або вашого старшого маршала. Залишайтеся в межах незахищених зон протягом мінімально необхідного часу».

6. «Якщо у будь-який момент виникнуть сумніви, зверніться за порадою до своїх вищих посадових осіб».

7. «Завжди перевіряйте та ще раз перевіряйте ситуацію на трасі або спецділянці перед тим, як залишити свій пост, щоб допомогти учаснику».

8. «Захистить себе від екстремальних погодних умов, уникайте пошкодження слуху, або попадання пилу та бруду в очі. Одягайте відповідне взуття та рукавички для роботи з гарячим або гострим сміттям».

9. «Обов’язково відвідуйте всі інструктажи з безпеки та експлуатації та виконуйте інструкції старших посадових осіб».

10. «Будьте обережні, долаючи бар’єри або підіймаючись чи спускаючись із земляних схилів. Перевірте, чи показуються учасникам попереджаючі прапори для вашого захисту».

Більше інформації а також презентацію декількома мовами можна знайти на сайті FIA.

За матеріалами FIA