ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

У Києві відбувся Всеукраїнський суддівсько-тренерський семінар

Дисципліна «Інші заходи» У Києві відбувся Всеукраїнський суддівсько-тренерський семінар
Пов`язана подія: Суддівський семінар

4-5 листопада в м. Київ Комітет офіційних осіб FAU за підтримки Спортивного Комітету України за участі фахівців 112 ОБР ТрО провів всеукраїнський суддівсько-тренерський семінар з автомобільного спорту.

Семінар відкрила Голова Комітету офіційних осіб FAU Світлана Калниш, яка привітала всіх учасників, ознайомила з програмою та побажала плідної роботи.

Учасники семінару хвилиною мовчання вшанування світлу пам'ять, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Участь у семінарі, в тому числі у режимі он-лайн, взяли більше 100 фахівців автоспорту з понад 20 міст України.

Голова Комітету безпеки змагань та медицини FAU Олег Рибак ознайомив учасників семінару з аналізом досвіду організації безпеки європейських ралі у 2023 році, процедурами організації контролів та урочистих церемоній старту-фінішу ралі з нагородженням переможців і призерів на прикладі європейських ралі.

Член Комітету ралі FAU та Комітету офіційних осіб FAU, суддя FIA Костянтин Бевз ознайомив з організацією роботи спортивних комісарів на прикладі участі у забезпеченні міжнародних змагань, підготовкою звіту спостерігача FAI, виявленням та процедурами виправлення суддівських помилок.

З досвідом суддівства в різних країнах з дрег рейсінгу, перспективами розвитку дисципліни дрег рейсінг у 2024 році ознайомила член Комітету дрег рейсингу FAU Марина Сьомік.

Андрій Приходько, член комітету тайм аттак FAU, ознайомив з перспективами розвитку дисципліни тайм аттак, питаннями організації безпеки на змаганнях з тайм аттак.

Фахівці 112 ОБР ТрО ознайомили учасників семінару з питаннями забезпечення безпеки при проведенні змагань в умовах воєнного стану - основами мінно-вибухової безпеки та тактичної медицини та надання першої домедичної допомоги на змаганнях.

В рамках семінару проведено обмін думками та пропозиціями щодо вдосконалення проведення змагань з автоспорту, доповідачі та присутні відповіли на запитання учасників семінару.

За матеріалами організатора

Декілька фото можна знайти в галереї