ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Лев Крутоголов серед лідерів міжнародного «ROK Cup» з картингу

Дисципліна «Міжнародні гонки» Лев Крутоголов серед лідерів міжнародного «ROK Cup» з картингу

Лев Крутоголов, син актора Єгора Крутоголова, здобув четверте місце у суперфіналі міжнародної серії «ROK Cup» з картингу, що відбувся минулими вихідними на гоночному треку «South Garda Karting» в Лонато, Італія.

У суперфіналі було представлено 50 кран світу та близько 400 гонщиків. В класі JUNIOR ROK, в якому стартував українець, заявилося 108 учасників. Тож бути серед лідерів змагань такого рівня – велике досягнення для спортсмена, для української команди «Borsch Racing» і взагалі для українських картингістів.

Лев показав на цих змаганнях дуже зрілий, дорослий пілотаж. Він вдало провів відбіркові заїзди (хіти), де з п’яти стартів один раз переміг та чотири рази фінішував у трійці лідерів. Це дозволило йому отримати у фіналі позицію під номером 2. У вирішальній гонці Лев фінішував четвертим, але організатори зробили подіум для п’яти кращих пілотів, тож український 13-річний спортсмен піднявся і на подіум та отримав кубок значних розмірів.

Для Лева поки що це найкращий результат у карʼєрі, яку він розпочав ще у 4 роки. Але ми сподіваємося, що багато разів побачимо нашого пілота і на верхніх сходинках подіумів. До речі українець мріє з дитинства потрапити до «королеви автоспорту» - Чемпіонату Світу «Формула 1».

Прес-реліз UkrKarting

Декілька фото зі змагання можна знайти в галереї