ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Загинув Михайло Анатолійович Лихольот

Офіційні новини Загинув Михайло Анатолійович Лихольот

Захищаючи Україну від російсько-фашистських загарбників загинув боєць 247-го окремого батальйону 127-ї бригади та ентузіаст позашляхового автоспорту Михайло Анатолійович Лихольот. Це сталося ще восени минулого року, коли наші захисники визволяли Харківську область...

Справжній патріот, гарний сім'янин, чоловік, батько 4-ьох дітей він був добрим, життєрадісним та завжди готовим прийти на допомогу. Поряд з Михайлом ніколи і нікому не було сумно. В нього було багато хобі, і головним захопленням стали позашляховики та перегони по бездоріжжю. Після декількох реставрованих автомобілів Михайло власними руками створив всюдохід-амфібію «на великих колесах». Цей витвір так і називали «Всюдихід Лихольот». Був членом Харківського позашляхового клубу «СЛИВА-Клуб 4х4» («СЛИВА» - це «Союз Людей Интересующихся Внедорожными Автомобилями»), від імені якого і виступав на змаганнях.

З перших днів війни став волонтером - самовіддано та ризикуючи доставляв гуманітарну допомогу під окуповані села Харківщини та вивозив людей з гарячих, майже окупованих місць. Потім добровольцем вступив до 247-го окремого батальйону 127-ої ОБр Сил ТрО ЗСУ (247 окремий батальйон) на посаді Начальника ПММ. Окрім своїх прямих обов'язків Михайло багато робив для батальйону, допомагав з ремонтом транспорту, постійно виїжджав на завдання, тому що добре знав місцевість та об'їзні шляхи. Життя Михайла обірвалося 12 вересня 2022 року в Руських Тішках. Йому було 44 роки... Посмертно нагороджений Орденом «За відвагу».

Автомобільна Федерація України висловлює свої найглибші співчуття рідним та близьким Михайла Анатолійовича