ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вітаємо з подіумом

Дисципліна «Міжнародні гонки» Вітаємо з подіумом

Минулими вихідними український екіпаж Артем Компан / Андрій Солопов команди «Restless Racing Team» фінішували на третьому місці в групі Т4 у третьому етапі Кубку Європи з крос-кантрі бах (FIA European Cup For Cross-Country Bajas).

Це вже третій старт українців у цій серії цього року. Спочатку було 11-е місце в Іспанії, потім четвертий результат у Греції, і ось «бронза» з Угорщини. До речі, календар сезону Єврокубку-2023 налічує п’ять етапів.

Дистанція «ХХ. Hungarian Baja» складалася з 616 кілометрів, з яких 445 були «змагальними». Дивовижно, але останню сходинку на подіумі наш екіпаж виборов з перевагою лише в 30,6 секунди! Хоча короткий пролог українці завершили останніми в групі, де стартувало дев’ять двомісних квадро-багі, але це не завадило їм фінішувати у перший день четвертими, а потім у жорсткому протистоянні з найближчими суперниками зайняти сьому стрічку протоколу у другий заключний день гонки. Кінцевим результатом змагання для Артема та Андрія стала «бронза» в групі та 16-а позиція в загальному заліку бахи, в якій до фінішу дісталися 28 із 33 екіпажів на старті.

Що ж, вітаємо з подіумом та бажаємо вдачі у наступних стартах!

За матеріалами FIA