ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Олександр Бондарев перемагає на етапі серії «Champions of the future»

Дисципліна «Міжнародні гонки» Олександр Бондарев перемагає на етапі серії «Champions of the future»

Останього вікенду ми спостерігали вражаючу боротьбу на другому з запланованих п’яти етапі міжнародної серії з картингу «Champions of the Future», що проходив у Чехії на треку Steel Ring.

У Супер Хіті А наш пілот розпочинає з сьомої позиції, а вже на другому колі, обійшовши суперників, він займає третє місце. Згодом впевнено проривається до другого, а коли його найголовніший конкурент зходить з дистанції з першої позиції, Олександр очолює пелетон. Кілька кіл він впевнено тримає лідерство і завершує гонку перемогою.

Фінал перегонів пройшов під зливою. Боротьба затамовувала подих глядачів і коментаторів! Олександр стартує шостим. На першому колі проривається на третє місце, на четвертому він вже другий, а з шостого впевнено займає лідируючу позицію! Коло за колом нашому пілоту вдається добряче відірватися від суперників. З розривом у 4.616 секунд Олександр (на фото в центрі) перетинає фініш першим з 36-и учасників і здобуває беззаперечну перемогу!

Це було важко, однак Олександр і команда доклали багато зусиль і впоралися. Ми щиро пишаємося нашим Чемпіоном!

Дякуємо кожному вболівальнику за привітання та теплі слова, команді Kartrepablic та WH SPOTRS за проведену роботу, батькам за підтримку. Вдячні нашому партнеру Favbet Foundation за підтримку.

Далі буде: за два тижні зустрінемося на цьому ж треку на Чемпіонаті Європи.

Слава Україні!

Прес-реліз UkrKarting