ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Партишев розпочав сезон в Formula Regional EuroChamp By Alpine 2023

Дисципліна «Міжнародні гонки» Партишев розпочав сезон в Formula Regional EuroChamp By Alpine 2023

Позаду перший для українця Олександра Партишева етап FRECA – 2023, що відбувся минулими вихідними в Імолі, Італія.

Сказати, що він був важким – нічого не сказати! Це вже не Формула – 4: боротьба запекла з першої секунди та до фінішного прапора на будь-якій позиції з будь-яким суперником. З 33-и пілотів лише 7 новачків. Тому результати кваліфікацій були дуже скромними – далася взнаки відсутність досвіду на новому боліді і вкрай мала кількість тренувальних днів у цій серії.

Не пощастило у стартовій гонці - на першій же хвилині після «подачі» не найблагороднішого пілота іншої команди довелося залишити машину та заїзд. У другому старті усе склалося набагато вдаліше: фініш в середині пелотону (16-й) з покращенням 13 позицій було найбільш можливим досягненням. До речі, одразу чотири(!) виїзди машини безпеки за 30 хвилин не дали зробити більше обгонів.

Продовжуємо тренування і готуємося до наступного етапу 19-21 травня у сонячній Барселоні, Іспанія. Траса знайома, робитимемо все можливе та неможливе для покращення показників!

Щиро дякуємо Ossi Oikarinen, Peter Flythström та всьому колективу нашої дружної команди KIC Motorsport, привітання з чудовими виступами та щирі побажання подальших перемог нашим співкомандникам Shannon Lugassy та Maya Weug. Безмірна подяка нашим друзям Олександру та Сергію Легеньким, Сергію, Івану та Ользі Клименко за підтримку протягом цих трьох дуже непростих, але незабутніх днів захопливого єдиноборства!

Прес-реліз від Олександра Партишева

Декілька фото можна знайти в галереї