ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

КЦА FAU запрошує на віртуальний марафон «12 Hours of Sebring»

Дисципліна «Цифровий автоспорт» КЦА FAU запрошує на віртуальний марафон «12 Hours of Sebring»

Комісія цифрового автоспорту запрошує всіх прихильників віртуальних перегонів підтримати нашу команду «Digital Autosport of Ukraine» на марафоні «12 Hours of Sebring», який стартує у п’ятницю 24 березня 2023 року о 23:55 за київським часом.

Склад команди: Руслан Плісенко (капітан команди), Дмитро Бурденюк, Михайло Хараджян, Андрій Бондар, Олександр Сольський.

Хлопці будуть виступати на автомобілі Ferrari 488 GT3 Evo 2020.

Подивитись трансляцію можна на офіційних каналах: youtube КЦА FAU та в twitch.tv КЦА FAU

Для довідки:

Траса розташована на злітно-посадкових смугах авіабази другої світової війни та прилеглих доріжках. Трек «Sebring International Raceway» є найстарішим постійним шосейним автодромом у Сполучених Штатах. Він прийняв свою першу гонку напередодні нового року 1950-го. То були шестигодинні перегони для інвалідів, яку виграв мініатюрний двомісний родстер Crosley Hotshot. Перший «12-годинний Гран-прі на витривалість» відбувся через два роки, і протягом кількох сезонів Себрінг був місцем єдиних справжніх міжнародних перегонів Америки. У 1959-му році в Себрінгу відбувся перший Гран-прі Сполучених Штатів, перш ніж подія знайшла постійну базу на треку в Уоткінс-Глен. Понад 60 років багато кращіх гонщиків світу змагалися за перемогу на цій легендарній трасі, розташованій серед апельсинових гаїв центральної Флориди. Початковий іподром був найдовшим у Північній Америці, його довжина перевищувала п’ять миль.

Сьогодні «Sebring International Raceway» має три конфігурації, найдовшою з яких є траса у 3,7 милі, яка використовується для щорічних «12 годин Себрінгу» в середині березня. Подібно до оригінального планування, нинішня траса включає в себе поєднання гладкої асфальтованої дороги та злітно-посадкових смуг із бетонних плит, що руйнуються автомобілями. Експерти стверджують, що 12-годинна гонка в Себрінгу вдвічі важча для автомобіля і його водіїв – ніж 24-годинна гонка в Дайтоні чи Ле-Мані.

Як справляться з цими викликами українські сімрейсери, запрошуємо подивитись в прямому ефірі.

Інформаційними партнерами КЦА FAU є:

- Хспорт;

- Перший автомобільний канал;

- Автоцентр;

- Gameinside;

- Авторіа;

- Драйвконтакт.

Запрошуємо завітати на офіційні ресурси КЦА FAU, де Ви знайдете найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту:

- діскорд-канал;

- youtube;

- телеграм-канал;

- фейсбук-сторінка;

- інстаграм;

- twitch.tv.

Прес-реліз КЦА FAU