ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

В’ячеслав Путятін на подіумі етапу чемпіонського кубку WSK

Дисципліна «Міжнародні гонки» В’ячеслав Путятін на подіумі етапу чемпіонського кубку WSK

Українець В’ячеслав Путятін став третім на першому етапі міжнародної серії WSK, що пройшов минулими вихідними у італьянському містечку Ловато.

Свою першу гонку в серії чемпіонського кубку WSK сезону 2023-го року В’ячеслав почав з впевненої кваліфікації на четвертій позиції. Відбіркові хіти пройшли рівно, і в напівфіналі наш пілот стартував вже з 3-го місця. Провівши чіткий старт, виїхавши другим після декількох поворотів, В’ячеслав взявся наздоганяти Максиміліана Пауля, німецького пілота, який відмінно стартував. Через декілька кіл наш спортсмен здійснює професійний обгін і стає вже лідером заїзду. Але англійський пілот Слатер, який мав велику перевагу у швидкості протягом всієї гонки, нажаль, не дав В’ячеславу фінішувати першим в напівфіналі.

Отже, за підсумком всіх відбіркових заїздов В’ячеслав стартує з 5-ї позиції у фінальній гонці. Відразу після старту наш пілот впевнено виходить на друге місце. Але наздогнати стартувавшого з першого ряду італійця Бертуку йому все ж таки не вдалося. Також наш пілот в щільній боротьбі поступається другою позицією Слатеру, та фінішує 3-м.

Провівши всю гонку майже без помилок, В’ячеслав завойовує свій перший в кар’єрі подіум світової серії WSK у боротьбі серед 38-и інших пілотів з багатьох країн.

Прес-реліз Ukrkarting