ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Харків’янин перемагає в престижній італійській гонці з картингу

Дисципліна «Міжнародні гонки» Харків’янин перемагає в престижній італійській гонці з картингу

В’ячеслав Путятін переміг в найпотужнішому класі KZ-2 у 27-мій традиційній гонці «Winter Cup», що відбулася минулими вихідними в італійському Lonato.

В цій гонці перемога була здобута великою ціною та величезною волею В’ячеслава. По-перше, він почав її не зовсім вдало. В кваліфікації він був 16-м через несподіваний трафік на швидких колах. В перших двох відбіркових хітах наш пілот багато відіграє, фінішувавши 4-м та 5-м відповідно. А, в третьому відбірковому хіті В’ячеслав перекинувся і чудом не травмувався. Точніше травмувався, але зміг продовжити гонку не дивлячись ні на що, тільки на новому шасі. Таким чином останній відбірковий хіт В’ячеслав починає з останнього місця.

За підсумками всіх відбіркових хітів, він отримує 11-ту стартову позицію. За рахунок вдалого старту, вдається відіграти відразу три місця. На третьому колі гонки, через протікання радіатору у карта одного з суперників, на трасі сформувалася калюжа, через яку з гонки вибули три швидких пілоти попереду нашого співвітчизника. Через цю ситуацію, В’ячеславу вдається обігнати ще двох пілотів і він стає вже третім з відставанням від лідера у 2 секунди. Впродовж наступних кіл, В’ячеслав наближається до лідируючої групи і проходить одного з суперників. Тож, фінішує наш пілот другим, але лідер отримує пеналізацію за зміщене положення переднього бамперу, відкочується на декілька позицій назад, і В’ячеслав отримує першу позицію у підсумку.

Отже, за всю свою наполегливу роботу впродовж гоночного уік-енду В’ячеслав Путятін отримує заслужену перемогу!

Photo: SouthGardaKarting