ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення Президії FAU

17 грудня 2022 року Президія Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 4.2.14. Статуту FAU, прийняла рішення, які вступили в силу з 20.12.2022 року.

За поданням Першого віце-президента FAU та Виконавчої дирекції FAU з врахуванням спільності статутних завдань та для створення можливостей координації гуманітарної діяльності вирішено подати заяву для долучення до складу асоційованих учасників Благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «ЮЕЙ.НОВА».

За поданням КАС FAU з метою забезпечення безперервності діяльності спортивних органів FAU в умовах воєнного та надзвичайного стану та виконання спортивних повноважень та зобов’язань перед FIA вирішено внести зміни до Положення про КАС FAU та на час дії в Україні воєнного стану або надзвичайного стану та до 31 грудня року, наступного за роком, в якому дія в Україні воєнного або надзвичайного стану буде припинено або скасовано, подовжити терміни повноважень:

- КАС FAU у складі станом на 24.02.2022 року;

- Дисциплінарним комітетам FAU, повноваження яких підтверджено станом на 24.02.2022 року, профільним комітетам FAU.

На підставі поданих документів прийняти у постійні члени FAU асоційованих членів FAU Бомбандьорова Юрія Петровича (м. Київ) та Смірнова Олександра Михайловича (м. Полтава).

Президія Автомобільної федерації України