ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Загинув Олександр Єремягін

Офіційні новини Загинув Олександр Єремягін

У запеклих боях на Сході нашої країни, захищаючи позиції під Торецьким, загинув воїн 80-ї десантно-штурмової бригади Олександр Єремягін.

Ця війна для нього розпочалася ще у 2014-му, коли Олександр пішов добровольцем захищати Україну. Тоді він повернувся додому через два роки, воював на Луганщині. А 24 лютого вже через годину після вторгнення зібрався до своєї військової частини знову…

Він був Людиною з великої букви. Воїн-захисник з гострим почуттям справедливості, надзвичайно чуйний, добрий товариш. Люблячий чоловік, батько, дідусь…

У автоспорті Олександр з 2000 року виступав у Чемпіонатах України з ралі на серійних автомобілях та Чемпіонатів зі слалому, неодноразово був офіційною особою на етапах Чемпіонатів України з гірських гонок та ралі.

Прощавання з Олександром Єремягіним відбудеться 17 грудня о 12:00 у Івано-Франківську у «Будинку смутку» по вулиці Ребета, 3.

Автомобільна Федерація України та представники Прикарпатського автомобільного клубу висловлюють свої найглибші співчуття рідним та близьким Олександра.