ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Українець на подіумі цьогорічних перегонів LeCont Trophy

Дисципліна «Міжнародні гонки» Українець на подіумі цьогорічних перегонів LeCont Trophy

Олександр Бондарев (на фото) виборов друге місце на перегонах LeCont Trophy, стартувавши у префіналі з останньої позиції!

Цими вихідними у Валенсії на треку Lucas Guerrero відбулися перегони на Кубок італійського виробника гуми LeCont. Ці змагання стали чудовою можливістю обкатати та згадати трек, на якому вже наступного сезону у березні відбудеться перший етап Чемпіонату Європи.

Через поломку мотора під час відбіркового хіта Олександр вимушений був стартувати з останньої позиції в префіналі. Але це не завадило йому продовжити боротись за перемогу. На першому колі українець виходить на десяте місце, а далі відіграє позиції та фінішує сьомим. У фіналі наш пілот максимально налаштувався на перемогу. Заїзд розпочинає з сьомого місця та одразу зі старту стає вже четвертим. Далі боротьба продовжилася, ще два обгони, і Бондарев стає другим на фініші.

Це перший кубок Олександра після травми. Сьогодні він перевершив себе і показав неймовірний результат. Також наш пілот отримав особливу відзнаку за визнання його зусиль та наполегливості. Дякуємо організаторам перегонів LeCont за нагороду!

Олександр багато працював над відновленням, і цей подіум для нього дуже важливий, в першу чергу з моральної точки зору, і буде стимулювати його на подальше відновлення і повернення до лідерства у світовому картингу.

Також вітаємо юного українця Нікіту Ботте, який також виборов 2-місце у категорії Mini.

Щиро дякуємо нашим вболівальникам за підтримку та привітання!

Продовжуємо працювати на перемогу! Тільки вперед!