ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

Офіційні новини Інформаційне повідомлення про рішення КАС FAU

21 листопада 2022 року Комісією автомобільного спорту Автомобільної федерації України шляхом опитування, в порядку, встановленому п. 7.5. Положення про КАС FAU в редакції від 17.06.2021 року, прийнято рішення, яке, вступає в силу 24.11.2022 року.

З метою забезпечення безперервності діяльності спортивних органів FAU в умовах воєнного та надзвичайного стану та виконання спортивних повноважень та зобов’язань перед FIA:

КАС FAU звернулась до Президії FAU з пропозицією внести зміни до Положення про КАС FAU та на час дії в Україні воєнного стану або надзвичайного стану та до 31 грудня року, наступного за роком, в якому дія в Україні воєнного або надзвичайного стану буде припинено або скасовано, подовжити терміни повноважень:

- КАС FAU у складі станом на 24.02.2022 року (п. 2.1. «Положення про Комісію автомобільного спорту Автомобільної Федерації України» (далі Положення));

- Дисциплінарним комітетам FAU, повноваження яких підтверджено станом на 24.02.2022 року, профільним комітетам FAU (п.п. 9.2., 9.3. Положення).

КАС FAU прийняла рішення зупинити, на час дії в Україні воєнного або надзвичайного стану, перебіг строків, встановлених «Положенням про спортивних суддів з автомобільного спорту», «Положенням про порядок видачі ліцензій та інших спортивних документів Автомобільної федерації України» та інших регламентуючих документів FAU, прийнятих на виконання НСК FAU.

Дисциплінарним комітетам FAU запропоновано подати пропозиції щодо можливості проведення змагань у сезоні 2023 року з дотриманням заходів безпеки, передбачених законодавством та нормативними документами Мінмолодьспорту.

Комісія Автомобільного спорту Автомобільної Федерації України