ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Перша інженерна стипендія FIA в автоспорті

Дисципліна «Інші заходи» Перша інженерна стипендія FIA в автоспорті

Президент FIA Мохаммед Бен Сулаєм оголошує Перша інженерна стипендія FIA в автоспорті

• Президент FIA Мохаммед Бен Сулаєм започатковує першу в історії стипендію FIA для інженерів автоспорту в партнерстві з Кренфілдським університетом

• Диверсифікація та збагачення інженерної сцени автоспорту є частиною зобов’язань FIA щодо рівності, різноманітності та інклюзії (EDI).

Президент FIA Мохаммед Бен Сулаєм оголосив сьогодні про створення першої в історії стипендії FIA з інженерів автоспорту в Кренфілдському університеті. Це унікальна глобальна ініціатива з пошуку талантів, яка відкриває шлях для талановитого молодого інженера з одного з регіонів FIA до отримання ступеня магістра в галузі розширеної інженерії автоспорту.

Диверсифікація та збагачення інженерної сцени автоспорту є частиною зобов’язань FIA щодо рівності, різноманітності та інклюзії (EDI). Клуби-члени FIA у 146 країнах та їхні місцеві академічні партнери мають можливість залучити своїх студентів до процесу відбору для отримання стипендії, яка покриватиме як вартість навчання, так і витрати на проживання у Великобританії.

З 1970-х років Кренфілд займається дослідженнями, консультаціями та тестуванням для сектору автоспорту. Він має різноманітний персонал і студентську спільноту з людьми з понад 100 країн, які навчаються та працюють в університеті. Кренфілд також є домом для схваленого FIA Cranfield Impact Center і AXSIM , які співпрацюють з F1 і провідними компаніями автоспорту. Він вважається однією з найкращих альма-матер для найкращих інженерів автомобільного спорту.

Кандидати пройдуть стандартний процес відбору Кренфілда, і FIA присудить стипендію тому, хто найкраще відповідає її зобов'язанням EDI.

Заявки приймаються з 15 жовтня 2022 року по 15 лютого 2023 року тут : https://www.cranfield.ac.uk/courses/taught/advanced-motorsport-engineering

Президент FIA Мохаммед Бен Сулаєм сказав: «Я радий започаткувати першу стипендію FIA з інженерів автоспорту в партнерстві з Кренфілдським університетом у Великій Британії. Я пристрасно вірю, що спорт повинен бути відкритим для всіх, хто має бажання вчитися та брати участь Ця стипендія надасть молодій людині, яка стикається з фінансовими труднощами, можливість вивчати інженерію автомобільного спорту в провідному світовому університеті в галузі та повернути ці знання своїй країні та спільноті».

Професор автомобільної інженерії Джеймс Брайтон сказав : «На найвищих рівнях автоспорту все ще існують бар’єри для входу найталановитіших інженерів із гострою конкуренцією за посади. Інженери повинні мати пристрасть до спорту, виняткові технічні знання та здатність працювати у швидкому темпі та високому тиску. Ця стипендія надасть можливість студенту, який зазвичай не зможе приєднатися до нас, навчатися у Великобританії за нашою провідною програмою післядипломної освіти. Завдяки нашим відносинам з галуззю в поєднанні з їхнім бажанням ми створимо атрибути, навички та мережу, необхідні для початку їх кар’єри в автоспорті».

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до:

Зв'язки зі ЗМІ, Кренфілдський університет.

T: +44 (0) 1234 75 4999

Електронна адреса: [email protected]

Про Кренфілдський університет

Кренфілд – це спеціалізований університет для післядипломної освіти, який є світовим лідером у галузі освіти та трансформаційних досліджень у сфері технологій і управління.

Транспортні системи в Кренфілді

Кренфілд має багаторічний досвід у сфері транспорту, в тому числі в авіаційному, автомобільному, автоспортивному, військовому та морському секторах. Ми є одним із небагатьох університетів у світі, який має власний аеропорт – наш глобальний дослідницький аеропорт пропонує унікальне середовище для трансформаційних досліджень.

Наша освіта та відзначені нагородами дослідження охоплюють усі види транспортних засобів і транспорту в технологіях, інженерії та управлінні, включаючи екологічний транспорт та інтелектуальну мобільність.

www.cranfield.ac.uk/transportsystems

Додаткова інформація на сайті FIA