ЗМІ Пілоти Форум
Fédération Automobile de l'Ukraine
RSS

Вдалий уік-енд українця у Чемпіонатах NASCAR WHELEN EURO SERIES

Дисципліна «Міжнародні гонки» Вдалий уік-енд українця у Чемпіонатах NASCAR WHELEN EURO SERIES

Минулими вихідними (02.09-04.09) відбулися четверті етапи Європейських Чемпіонатів NASCAR WHELEN EURO SERIES на автодромі «Most» у Чеській Республіці.

Українець Євген Соколовский, що виступає на автомобілі Chevrolet Camaro в кожному з Чемпіонатів – EuroNASCAR PRO та EuroNASCAR 2, – провів чудовий уік-енд з чотирьох залікових гонок.

У EuroNASCAR PRO, де змагаються спортсмени-«професіонали», Євген фінішував восьмим та дев’ятнадцятим у загальному списку серед 29-ти учасників та був другим та шостим серед 11-ти водіїв «бронзової» ліги. Серед 23-х «аматорів» у EuroNASCAR 2 наш співвітчизник відмітився на п’ятій та дев’ятій позиціях, а також двічі став найкращім у заліку «Legend», де змагалися 10 пілотів віком за 40 років.

Після чотирьох з семи етапів українець щільно змагається за місця у топ-10 у Чемпіонаті EuroNASCAR PRO та за перше місце у своєму «бронзовому» заліку. У EuroNASCAR 2 Євген також веде напружену боротьбу у десятці кращих та зараз впевнено очолює рейтинг у категорії «Legend».

Додамо, що на автодром «Most» підтримати нашого пілота прийшли дуже багато українців, що дало більше мотивації показати найкращій результат!

Наступний етап NASCAR WHELEN EURO SERIES очікується на автодромі «Zolder» у Бельгії.

Вболіваємо за Євгена!

За матеріалами команди